Orbico Lubricants Srbija tim u saradnji sa Jovanom Memedovićem urednikom i voditeljem emisije Sasvim Prirodno, i Trio motorsom organizovao je po drugi put avanturu na planini Tari za svoje poslovne partnere.

Lider Orbico lubricants tima Željko Lazić poveo je svoj tim u ovu nezaboravnu trodevnu Avanturu na planini Tari.

I započinjemo avanturu sa našim sjajnim vodičem Jovan Memedović-em, kako drugačije nego Sasvim Prirodno. Naši poslovni partneri, kao i ceo Orbico Lubricants tim, uživaju u nebrojenim anegdotama našeg vodiča i slede ga na ovom uzbudljivom putovanju. Verujemo da je vreme provedeno u prirodi i druženju, podjednako važno kao i ono provedeno u radnim prostorijama kompanije. Orbico Lubricants posebnu pažnju posvećuje građenju poverenja, odnosa i dobre komunikacije u okviru tima, kao i sa našim partnerima. Šetnja kroz predele planine Tare, pružila nam je priliku da uz prirodno okruženje, nasmejane kolege i interesantne priče našeg vodiča, ojačamo naš zajednički timski duh.

Nadahnuti prirodnim lepotama Tare i reke Drine, Sokolinom i Vidikovcem Banjska stena, krenuli smo u nova uživanja punim plućima po netaknutoj prirodi.
Zajednička avantura po ovim najatraktivnijim delovima Srbije, pomogla je svima da na trenutak zaborave gradsku žurbu i napune se energijom za buduće poduhvate.
Novi poslovni poduhvati i ideje nastaju u inspirativnom okruženju, a naša avantura sa Jovanom Memedovicem je tome itekako doprinela.

Tim nije samo grupa pojedinaca koji rade na ostvarenju zajedničkog cilja, već ga gradi uzajamno poštovanje, uvažavanje ideja, nesebična podrška, jednakost i požrtvovanost.
Orbico Lubricants radi na razvijanju dobrih međuljudskih odnosa unutar samog našeg tima – ali podjednako i na odnosima sa našim vernim partnerima.
Za sve velike uspehe u našem poslovanju zaslužan je ceo tim koji ponosno stoji iza imena Orbico Shell Lubricants Macrodistributor.

Još jedan dan avanture, još jedan dan nezaboravnog druženja Orbico Lubricants Tima sa partnerima, i najboljim vodičem, Jovanom Memedovićem privodimo kraju sa osmehom na licu.

Čistih pluća, puni utisaka i pozitivnih emocija vraćamo se svojim aktivnostima, spremni za nove poslovne pobede.

Avanturu sa Jovanom Memedovićem u netaknutoj prirodi Tare, nosićemo još dugo u sećanju. Kažu da planina pamti naše korake i vuče nas da joj se vratimo prvom sledećom prilikom. Posle Tare je taj osećaj u nama konstantan.

Istraživanje, otkrivanje, novi koraci, nove ideje, novi poduhvati… Odlučnost, pravac i cilj.

Bogatiji za jedno novo iskustvo, spremni smo da svi zajedno stvaramo novu budućnost. I unapred se radujemo sledećoj avanturi.