SHELL OVLAŠĆENI PRODAVCI

Shell-helix-mreza

Orbico d.o.o.

T: +381 11 65 53 945

Partizanske avijacije 4,

11070 Novi Beograd, Srbija

T: +381 11 65 53 923

MD Golf

Od osnivanja kompanije MD GOLF prošlo je punih 27 godina i od tada, pa do danas, usmereni su ka ostvarenju svojih dugoročnih razvojnih ciljeva.

Danas se bave prodajom: auto-delova za sve vrste automobila, akumulatora, guma za kompletan putnički, motorni i teretni program, kao i veleprodajom ulja i maziva. Svojim kupcima pružaju najbolju uslugu, uz najkvalitetnije proizvode renomiranih svetskih proizvođača, a pored specijalizovanih trgovaca, u njihovom timu se nalaze i specijalizovani mehaničari, koji su uvek tu za vas.

Naša saradnja datira od 2015. godine i obuhvata sva tri programa ulja i maziva: putnički, transportni i industrijski.

Kako kaže direktor kompanije MD GOLF, Sreten Dimović, postavljanje novih i viših ciljeva, inovacije i lično angažovanje su stvari koje nas povezuju.

O najprodavanijim Shell proizvodima, poboljšanju prodaje, benefitima kako za postojeće tako i za nove kupce, pogledajte u videu.

Trio Motors

Sa ponosom predstavljamo Trio Motors, kompaniju koja je lider na polju ponude i prodaje rezervnih delova za japanska i korejska vozila u zemlji i okruženju.

Ove godine pune 30 godina rada, a zajedno već 6 godina negujemo uspešno partnerstvo.

Duga i uspešna saradnja krunisana je zadovoljnim klijentima koje smo i ove godine obradovali Shell prolećnom akcijom.

Šta o našoj saradnji kažu Izvršni direktor Trio Motorsa, Živko Marković, i Direktor postprodaje, Zoran Subotin, pogledajte u našem videu.

Radujemo se novim poslovnim uspesima, jer zajedno stvaramo budućnost!

Automaterijal doo

Sa Orbico kompanijom sektorom maziva, firma Automaterijal doo sarađuje od 2014. godine, a samo tokom 2019. godine je prodala 400.000 litara Shell motornog ulja.

Ova firma iz Šapca je jedna od naših najuspešnijih partnera i sa ponosom vam ih predstavljamo.

Šta kažu kolege sa kojima najviše sarađujemo – Aleksandar Živanović i Vladan Nedić pogledajte u našem videu.

Guteša doo

Guteša doo, kao jedan od istaknutih članova Shell Helix brendirana mreža već 4 godine uspešno posluje sa kompanijom Orbico Shell.

Boris Guteša, vlasnik firme “Guteša doo” nam je predstavio svoje poslovanje i pokazao nam kako upravo Shell motorna ulja olakšavaju prodaju.

Ova firma postoji već 15 godina i bavi se uvozom i distribucijom rezervnih delova za sva motorna vozila i u svojoj ponudi možemo posebno istaći Shell ulja i maziva. Od firme Orbico Lubricants doo dolazi velika pomoć u marketinškom smislu i tehničkom smislu. Što svakako olakšava poslovanje, po rečima našeg sagovronika.

Ova saradnja traje 4 godine i to veoma uspešno. Kako Boris kaže, ovaj brend je izabran za partnera jer je broj jedan u svetu i već 13. godinu zaredom je proglašen za najvećeg dobavljaća ulja.

Što se tiče kupaca, Guteša doo sarađuje sa preko 150 servisa i to su najbitniji kupci.

I većina kupaca zna za Shell ulja jer poznata školjka jedan od najpoznatijih znakova na svetu i svakako svojim kvalitetom je opravdao poverenje kod kupaca.

Shell se trudi da bude prisutan u prvim punjenjima automobila i za krajnjeg kupca je to značajno jer kada automobili izađu iz garancije ljudi znaju šta treba da sipaju i što je najbitnije znaju gde treba da dođu.

Rad na marketingu i širini mreže su učinili da Shell postane merna jedinica za sve uljne brendove i kroz zajedničku saradnju dolazi do povećanja prodaje, jer je ovo priča koja teče na obostrano zadovoljstvo. I svakako da ovakav kvalitet olakšava prodaju našim članovima brendirane mreže

Cubi doo

Sa ponosom vam predstavljamo firmu Cubi doo. Da li ste znali da je ovo jedan od prvih članova Shell Helix brendirana mreža?

Već četiri decenije Cubi je ime koje simbolizuje poverenje i u saradnji sa Orbico Shell timom beleži sjajne rezultate na obostrano zadovoljstvo.

FORMULAR: