SHELL HELIX OVLAŠĆENI PRODAVCI

Shell Helix – motorno ulje izuzetnog kvaliteta možete pronaći kod članova naše brendirane mreže , i budite uvereni da ste u pravim rukama.

Obzirom da je vrhunski kvalitet naš imperativ, koristeći Shell Pureplus tehnologiju, naša Shell Helix maziva pružaju mnoge tehničke prednosti korisnicima, a ujedno i zadovoljavaju potrebe savremenih motora.

#orbicolubricantssrbija #orbicouljaimazivasrbija #shelloil #brendiranamreza #shellhelix#shell

Orbico d.o.o.

T: +381 11 65 53 945

Partizanske avijacije 4,

11070 Novi Beograd, Srbija

T: +381 11 65 53 923

Guteša doo, kao jedan od istaknutih članova Shell Helix brendirane mreže već 4 godine uspešno posluje sa kompanijom Orbico Shell.

Boris Guteša, vlasnik firme “Guteša doo” nam je predstavio svoje poslovanje i pokazao nam kako upravo Shell motorna ulja olakšavaju prodaju.

Ova firma postoji već 15 godina i bavi se uvozom i distribucijom rezervnih delova za sva motorna vozila i u svojoj ponudi možemo posebno istaći Shell ulja i maziva. Od firme Orbico Lubricants doo dolazi velika pomoć u marketinškom smislu i tehničkom smislu. Što svakako olakšava poslovanje, po rečima našeg sagovronika.

Ova saradnja traje 4 godine i to veoma uspešno. Kako Boris kaže, ovaj brend je izabran za partnera jer je broj jedan u svetu i već 13. godinu zaredom je proglašen za najvećeg dobavljaća ulja.

Što se tiče kupaca, Guteša doo sarađuje sa preko 150 servisa i to su najbitniji kupci.

I većina kupaca zna za Shell ulja jer poznata školjka jedan od najpoznatijih znakova na svetu i svakako svojim kvalitetom je opravdao poverenje kod kupaca.

Shell se trudi da bude prisutan u prvim punjenjima automobila i za krajnjeg kupca je to značajno jer kada automobili izađu iz garancije ljudi znaju šta treba da sipaju i što je najbitnije znaju gde treba da dođu.

Rad na marketingu i širini mreže su učinili da Shell postane merna jedinica za sve uljne brendove i kroz zajedničku saradnju dolazi do povećanja prodaje, jer je ovo priča koja teče na obostrano zadovoljstvo. I svakako da ovakav kvalitet olakšava prodaju našim članovima brendirane mreže

FORMULAR: