SHELL HELIX OVLAŠĆENI PRODAVCI

Shell-helix-mreza

Shell Helix – motorno ulje izuzetnog kvaliteta možete pronaći kod članova naše brendirane mreže , i budite uvereni da ste u pravim rukama.

Obzirom da je vrhunski kvalitet naš imperativ, koristeći Shell Pureplus tehnologiju, naša Shell Helix maziva pružaju mnoge tehničke prednosti korisnicima, a ujedno i zadovoljavaju potrebe savremenih motora.

#orbicolubricantssrbija #orbicouljaimazivasrbija #shelloil #brendiranamreza #shellhelix#shell

Orbico d.o.o.

T: +381 11 65 53 945

Partizanske avijacije 4,

11070 Novi Beograd, Srbija

T: +381 11 65 53 923

Automaterijal doo

Sa Orbico kompanijom sektorom maziva, firma Automaterijal doo sarađuje od 2014. godine, a samo tokom 2019. godine je prodala 400.000 litara Shell motornog ulja.

Ova firma iz Šapca je jedna od naših najuspešnijih partnera i sa ponosom vam ih predstavljamo.

Šta kažu kolege sa kojima najviše sarađujemo – Aleksandar Živanović i Vladan Nedić pogledajte u našem videu.

Guteša doo

Guteša doo, kao jedan od istaknutih članova Shell Helix brendirane mreže već 4 godine uspešno posluje sa kompanijom Orbico Shell.

Boris Guteša, vlasnik firme “Guteša doo” nam je predstavio svoje poslovanje i pokazao nam kako upravo Shell motorna ulja olakšavaju prodaju.

Ova firma postoji već 15 godina i bavi se uvozom i distribucijom rezervnih delova za sva motorna vozila i u svojoj ponudi možemo posebno istaći Shell ulja i maziva. Od firme Orbico Lubricants doo dolazi velika pomoć u marketinškom smislu i tehničkom smislu. Što svakako olakšava poslovanje, po rečima našeg sagovronika.

Ova saradnja traje 4 godine i to veoma uspešno. Kako Boris kaže, ovaj brend je izabran za partnera jer je broj jedan u svetu i već 13. godinu zaredom je proglašen za najvećeg dobavljaća ulja.

Što se tiče kupaca, Guteša doo sarađuje sa preko 150 servisa i to su najbitniji kupci.

I većina kupaca zna za Shell ulja jer poznata školjka jedan od najpoznatijih znakova na svetu i svakako svojim kvalitetom je opravdao poverenje kod kupaca.

Shell se trudi da bude prisutan u prvim punjenjima automobila i za krajnjeg kupca je to značajno jer kada automobili izađu iz garancije ljudi znaju šta treba da sipaju i što je najbitnije znaju gde treba da dođu.

Rad na marketingu i širini mreže su učinili da Shell postane merna jedinica za sve uljne brendove i kroz zajedničku saradnju dolazi do povećanja prodaje, jer je ovo priča koja teče na obostrano zadovoljstvo. I svakako da ovakav kvalitet olakšava prodaju našim članovima brendirane mreže

Cubi doo

Sa ponosom vam predstavljamo firmu Cubi doo. Da li ste znali da je ovo jedan od prvih članova Shell Helix brendirane mreže?

Već četiri decenije Cubi je ime koje simbolizuje poverenje i u saradnji sa Orbico Shell timom beleži sjajne rezultate na obostrano zadovoljstvo.

FORMULAR: