Rimula-R7-AX-5W-30

Industrija vozila za komercijalni drumski transport se poslednjih godina suočava sa velikim izazovima. Izražena je rastuća potreba za smanjenjem emisije CO2 iz novih komercijalnih vozila za 15% do 2025.godine,i uz očekivanja da se održe i čak i poboljšaju performanse kamiona. U rešavanju ova dva izazova, proizvođači origanalne opreme (OEM) dizajnirali su motore kod kojih je moguće  postići povećane performanse uz istovremeno smanjenje uticaja na životnu sredinu.

Da bi se zaštitile komponente motora moraju se koristiti naprednija maziva. Zato je Shell razvio Rimula R7 liniju proizvoda, novu generaciju motornih ulja koja smanjuju potrošnju goriva i emisiju štetnih gasova, a ujedno štite komponente motora i pružaju sveobuhvatnu zaštitu i u najtežim uslovima rada.

Ova inovativna linija motornih ulja sa niskim HTHS dizajnirana je specijalno za kamione najnovije generacije i rezultat je decenijske ekspertize u formulaciji ulja i saradnji sa proizvođačima originalne opreme (OEM) i kompanijama za proizvodnju aditiva.

Izuzetne performanse, dugotrajnost, izdržljivost i efikasnost ovog asortimana proizvoda dokazani su u najzahtevnijim testovima u laboratorijskim uslovima ali i testovima na terenu u najtežim eksploatacionim uslovima.

Shell Rimula R7 motorna ulja su isključivo dizajnirana da zadovolje zahtevne potrebe motora najnovije generacije, stoga nisu kompatibilna za korišćenje u starijim motorima.

Formulisan sa novom adaptivnom tehnologijom aditiva i baznim uljima visokih performansi, Shell Rimula R7 portfolio je dokazao svoju vrednost kroz milione kilometara testiranja i dao je izuzetne rezultate u oblasti:

Poboljšane efikasnosti goriva, Shell Rimula R7 motorna ulja sa niskom  HTHS viskoznošću pružaju značajne uštede goriva u poređenju sa konvencionalnim uljima, što može rezultiati značajnim smanjenjem troškova tokom vremena u velikim flotama. 

 Smanjene emisije, poboljšana efikasnost goriva direktno doprinosi smanjenju emisija CO2.

Izuzetnu zaštitu motora, napredna formulacija ovih ulja omogućava odličnu zaštitu motora čak i pri nižim viskoznostima.

Produžen interval zamene, korišćenjem visokokvalitetnih baznih ulja i aditiva omogućavaju se duži intervali zamene ulja, što skraćuje vreme zastoja i snižava ukupne operativne troškove.

Povećana pouzdanost komponenti, ulja iz ovog aortimana pomažu u smanjenju habanja kritičnih komponenti motora, što povećava pouzdanost i dugovečnost motora.

Glavne prednosti Shell Rimula R7 linije proizvoda:

  • Proizvodi formulisani sa novom tehnologijom aditiva i baznim uljima visokih performansi
  • Zaštita od habanja motora na svim terenima i u svim vremenskim uslovima, kao i mogućnost pokretanja motora na ekstremnim temperaturama.
  • Zaštita od formiranja naslaga.
  • Duži intervali zamene ulja i duži životni vek motora.
  • Značajno poboljšana ekonimičnost goriva, što je od velikog značaja višebrojnim flotama koje žele da smanje troškove i emisije izduvnih gasova, uz najviši nivo zaštite.
  • Formulacija „low SAPS”  koja pamaže  u zaštiti katalizatora i filtera izduvnog sistema koji se koristi na najnovijim vozilima.
  • Shell Rimula R7 asortiman proizvoda je formulisan sa Dynamic Protection Plus Technology, koja kombinuje tehnologiju sintetičkog baznog ulja i odlične aditive kako bi pružila izvandrednu zaštitu motora.

Poboljšana ušteda goriva, niže emisije , uštede u održavanju.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2019 by Quicksystem