Ferrari stigao u Srbiju, AutoMika radnja u Zemunu,

ferarri_071016_tw1024Zahvaljujući generalnom uvozniku Shell ulja i maziva za Srbiju, firmi Orbico, i prodavnici AutoMika, Ferrari proizvodi i ulje visokog kvaliteta dostupni su i u Beogradu. Naime, otvoren je prvi co-branded Shell – Ferrari shop.

Od sada svi ljubitelji Ferrarija u prodavnici AutoMika, mogu pronaći i originalne artikle kao što su Ferrari šolje, kačketi, majice, jakne, torbe i mnogi drugi.

Više o specijalnoj ponudi možete saznati ukoliko posetite prodavnicu AutoMika na adresi Prvomajska 2h u Zemunu. A možete više informacija pronaći i na Facebook strani AutoMika Zemun 00-24h.

AutoMika u Beogradu posluje 20 godina i u svom asortimanu ima preko 15.000 proizvoda i 120.000 kupaca godišnje, koji su dokaz uspešnog poslovanja. Osim brze i kvalitetne usluge, AutoMika je prodavnica čuvena po svom radnom vremenu od 0 do 24 h, 365 dana u godini.

Njihov slogan je “Formula za dobru vožnju”, a dvadeset godina rada proslavljaju uvođenjem brenda Ferrari u svoju ponudu. AutoMika godinama posluje u duhu saradnje i prijateljstva, i zbog toga su odlučili da je tehnološko partnerstvo Shell-Ferrari pravi izbor za njih.

47d626abac96b037fa80203dd8443a9aa09c42aae89731c9d4pimgpsh_fullsize_distrSaradnja Shell-a i Ferrari-ja je jedna od najdužih saradnji od kada postoji Formula 1.

Saradnja Shell-a i Ferrari-ja započeta je davne 1929. godine. Prvi putnički automobil koji koristi Shell gorivo i Shell ulje napustio fabriku 1947. godine. Danas je Ferrari jedna od najuspešnijih kompanija na svetu za proizvodnju sportskih automobila i percipira se kao simbol brzine i luksuza.

Zahvaljujući značajno smanjenoj potrošnji goriva uz specijalnu Shell-ovu formulaciju, Ferrari je u trci Formule 1 odneo i svoju prvu pobedu davne 1951. godine u Silverstonu, UK, nakon čega su pobede nastavile da se nižu sa vozačima kao što su Phil Hill, John Surtees, Niki Lauda, Jody Scheckter, Michael Schumacher, Kimi Räikkönen, Felipe Massa, Fernando Alonso i naravno Sebastian Vettel.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2019 by Quicksystem