Hyundai Motor Company potpisao je novi petogodišnji sporazum o globalnoj poslovnoj saradnji sa kompanijom Royal Dutch Shell plc, međunarodnom energetskom kompanijom poznatom kao Shell.

Ovaj sporazum, koji traje do 2026. godine, obeležava četvrto produženje partnerstva, ali ovog puta sa novim fokusom na čistiju energiju i smanjenje ugljen dioksida kao proaktivnan odgovor na promene na tržištu.

Ugovor o globalnoj saradnji takođe zadržava preporuke Hyundai-a za korisćenje Shell ulja i maziva u okviru njihove globalne postprodajne mreže.

Hyundai Motor se obavezuje da će postići nultu emisiju štetnih gasova u svojim globalnim proizvodima i operacijama do 2045. godine, dok Shell teži da postane energetski lider sa nultom emisijom ugljen-dioksida do 2050. ili pre.

Naši partneri iz Hyndai Srbija su korisnici Shell Helix Ultra ECT AH 0W 30 (C2/C3) Carbon Neutral ulja.

Hyundai želi motorno ulje sa poboljšanim performansama i dugim vekom trajanja motora, a upravo to pruža Shell Helix Ultra ECT AH 0W-30 (C2/C3) jer je potpuno sintetičko motorno ulje – prilagođeno posebnim zahtevima proizvođača motora, i preporučrno je za upotrebu od strane Hyundai-a.

Hyndai i Shell su udružili snage kako bi pokrenuli pozitivne promene sa čistijim rešenjima.

Više o saradnji i ugovori pročitajte na: https://orbico-lubricants.rs/hyundai-i-shell-potpisuju…/

Ugovor o globalnoj saradnji takođe zadržava preporuke Hyundai-a za korisćenje Shell ulja i maziva u okviru njihove globalne postprodajne mreže. Dve kompanije vode zajedničke programe istraživanja i razvoja, uključujući ulje za prvo punjenje kako bi se zadovoljili specifični Hyundai-ijevi zahtevi za motore, što bi moglo da proširi saradnju u razvoju E-fluida za električna vozila.

·Hyundai Motor se obavezuje da će postići neutralnost ugljenika do 2045

·Hyundai-ev holistički pristup fokusira se na tri stuba: čista mobilnost, platforme sledeće generacije i zelena energija

·Hyundai prestaje sa prodajom vozila sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem u Evropi, počev od 2035

·Na IAA-i, Hyundai posetiocima i digitalnim posetiocima predstavlja koncepte za nastupajući BEV model i potpuno električni robotaksi i prednosti pogona na vodonik

Više na ovu temu pročitajte na: https://www.hyundai.rs/…/hyundai-motor-najavljuje…

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2019 by Quicksystem