Hyundai Motor Company

Hyundai Motor Company potpisao je novi petogodišnji sporazum o globalnoj poslovnoj saradnji sa kompanijom Royal Dutch Shell plc, međunarodnom energetskom kompanijom poznatom kao Shell. Ceremonija potpisivanja održana je online na Hyundai Motorstudio Goyang, Korea.

Ovaj sporazum, koji traje do 2026. godine, obeležava četvrto produženje partnerstva, ali ovog puta sa novim fokusom na čistiju energiju i smanjenje ugljen dioksida kao proaktivnan odgovor na promene na tržištu.

Ugovor o globalnoj saradnji takođe zadržava preporuke Hyundai-a za korisćenje Shell ulja i maziva u okviru njihove globalne postprodajne mreže. Dve kompanije vode zajedničke programe istraživanja i razvoja, uključujući ulje za prvo punjenje kako bi se zadovoljili specifični Hyundai-ijevi zahtevi za motore, što bi moglo da proširi saradnju u razvoju E-fluida za električna vozila .

Shell, No1. globalni svetski dobavljač maziva četrnaest uzastopnih godina, takođe nastavlja da radi sa Hyundai Motorsport-om na takmičenju FIA World Rally Championship (WRC) – radeći na razvoju naprednih maziva – obzirom da Hyundai Shell MOBIS World Rally tim ide na drugu uzastopnu pobedu.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2019 by Quicksystem