Manifestacija Shell Transport Open Days održaće se drugu godinu za redom u centru Navak u Subotištu i svim posetiocima pružiće priliku da dođu ne samo da vide nešto novo i nesvakidašnje već da se tom prilikom oprobaju i u test vožnjama vozila koji će biti parkirana na stazi tokom sva 3 dana manifestacije i to sve potpuno besplatno!

Centar Navak 20.04.-22.04. u periodu od 10:00 do 18:00 otvara svoje kapije za sve one koji žele da testiraju najnovija vozila iz sveta transporta i informišu se o najnovijim dešavanjima na tržištu.

Tom prilikom svoje „startne“ pozicije zauzeće izlagači: Mercedes-Benz, Iveco, DAF, Scania, Fiat Professional, Volkswagen, Ford, Opel, Isuzu, Toyota, Nissan, Schwarzmueller, Koegel, FMS TECH, TEMSA, a uz sve to na dan otvaranja 20.04. pridružiće nam se i vrhunski stručnjaci- predstavnici kompanije Shell.

OTKRIJTE KOLIKE SU UŠTEDE OSTVARUJU PRILIKOM KORIŠĆENJA SHELL ULJA I MAZIVA!

20.04. u 11h očekuje vas ceremonija otvaranja ne kojoj će biti prisutni predstavnici kompanije Shell –Ashraf Nawar-Shell Sales Manager Macro Distributors South, Engin Durmaz-Shell Indirect Channel Marketing Manager, Laura Alonso-Shell Distributor Account Manager I Arne Schierhorn-Project Leader HDDEO, R&D Engine Oils Europe koji će svim pristunim gostima prezentovati koji su benefiti i kolje uštede se mogu ostvariti prilikom prilikom korišćenja Shell maziva!

Ne propustite priliku da budete deo jedinstvenog događaja Shell Transport Open Days!

Za sva pitanja možete nas kontaktirati putem mail-a shelldistributor.rs@orbico.com

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2019 by Quicksystem