Iza nas je još jedna uspešna prezenacija održana 21.03.2017. na kojoj smo imali priliku da informišemo predstavnike uspešnih firmi širom Srbije koje su to prednosti i uštede prilikom korišćenja Shell maziva. Pored toga naši gosti su imali priliku da uživaju u test vožnji Reno-ovih vozila koja su bila sa nama tog dana zahvaljujući našim prijateljima iz firme Stojanov AUTO.

Eksploatacionim ispitivanjem u građevinskim kompanijama i rudnicima širom Srbije dokazano je da Shell ulja i maziva mogu da izdrže veći broj radnih sati/km u odnosu na prethodno korišćena konkurentska ulja i maziva. Izborom odgovarajućeg ulja i maziva ostvaruju se značajne uštede i produženi radni vek motora.

Iza brenda Shell stoji stručan tim koji je zahvaljujući inovacijama u proizvodnji maziva kupcima uštedeo milione dolara godišnje. Uspešno sarađuje na globalnom nivou sa kompanijama, proizvođačima mašina i opreme kao što su Komatsu, Atlas copco, John Deere, ZF, Voith, MAN, Mercedes, Scania, Volvo, BMW, Hyundai, Ferrari i brojni drugi.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2019 by Quicksystem