12.12. u organizaciji kompanije Orbico i kompanije Shell, a u saradnji sa Privrednom komorom Srbije održana je treća po redu prezentacija Shell industrijska maziva pod sloganom TOGETHER ANYTHING IS POSSIBLE.

Nakon niza prošlogodišnjih aktivnosti organizovanih u cilju da približe značaj odabira adekvatnih ulja i maziva u različitim segmentima industrije, kao što su elektroprivreda, rudarstvo, proizvodnja plastike, građevina itd. ovaj put fokus je bio na primeni i benefitima korišćenja Shell ulja i maziva u hidrauličnim sistemima i vazdušnim kompresorima.

Tom prilikom prezentaciju su održali stručnjaci kompanije Shell i Orbico: Cem Ayaz-Shell Technical Team leader, Goran Mrvić Balta-Shell MD South Europe/Africa Lubricants Technical Coach, Dejan Dejanović- tehničko lice Orbico za sektor maziva.

Osim informacija o benefitima korišćenja i savremenim zahtevima proizvođača svim prisutnim gostima predstavili smo iskustva klijenata, kao i rezultate eksploatacionih ispitivanja, kako iz Srbije tako i iz drugih zemalja.

Ovo je bila još jedna u nizu prezentacija u cilju edukacije tržišta i podizanja svesti o tome da je „skuplje u stvari jeftinije”, ovakav pristup nastavićemo i naredne godine kroz niz različitih prezentacija.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2019 by Quicksystem