Stigla nam je sjajna vest iz sveta Motorsporta!

Potpisan je ugovor uoči sezone u Monte Carlu, po kom će Shell nastaviti da snabdeva sa Shell Helix Ultra sintetičkim motornim uljem Hyundai Motorsport tim, kako za trke, tako i za testiranje i razvoj novih Hyundai i20 Coupe WRC.

„Shell Helix Ultra je već pomogao da Hyundai Motorsport razvije dodatnih 1,5 konjskih snaga, što predstavlja prosečnu prednost od šest sekundi na kraju svakog relija”, rekao je Michel Nandan, šef za Hyundai Shell Mobis svetski reli tim.
U saradnji koja je počela 2005.-e godine Shell je ekskluzivni dobavljač ulja koji se preporučuje u Hyundai kompaniji širom sveta, a kvalitetna motorna ulja se isporučuju dilerima u više od 70 tržišta širom sveta.

WRC je jedan od najizazovnijih moto-sportova na svetu, od skupova koju se održavaju na makadamu, asfaltu, snegu i ledu. Vozila se koriste do krajnjih granica, od -30 ° C do + 40 ° C napolju, što je i razlog zašto smo radili sa Hyundai Motorsport-om i razvili Shell Helix Ultra race, maziva dizajnirana za poboljšanje performansi koje pomaže motoru da ostane čisto i umanjuje trenje i habanje, čak i za vreme ekstremnih reli trka “, rekao je Jochen Lach, vođa Shell projekta za WRC razvoj motornog ulja.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2019 by Quicksystem