Orbico d.o.o., generalni uvoznik za Shell maziva za Srbiju u saradnji sa kompanijom Triton Oil, distrubuterom Shell maziva, učestvovao je na 11. Savetovanju o elektrodistributivnim mrežama Srbije sa regionalnim učešćem CIRED. Ovo je drugi put da da je brend Shell zauzeo mesto na CIRED-u i predstavio svoj portfolio ulja za transformatore.

11. Savetovanje je organizovano na Kopaoniku od 24.09. do 28.09., a svi posetici imali su priliku da se informišu o benefitima korišćenja ulja koje je napravljeno na GTL bazi.

 Shell Diala S4 ZX-I jedino transformatorsko ulje napravljeno na GTL(Gas to Liquid) tehnologiji!

Prednosti proizvoda Shell Diala S4 ZX-I (GTL) u odnosu na ulja koja napravljena na naftenskoj bazi omogućavaju veću tecljivost pri niskim temperaturama, veću oksidacionu stabilnost (duži radni vek), bolju zaštitu izolacionog papira, povećanu zaštitu transformatora od preopterećenja, kao i manju gustinu, što ujedno omogućava lakšu manipulaciju sa transformatorom. Shell Diala S4 ZX-I u potpunosti je mešljiva sa trafo uljima naftenske osnove (u svim odnosima), poseduje odobrenja od vodećih svetskih proizvođača opreme kao što su ABB, Siemens, Aston, Končar… Shell Diala S4 ZX-I ne sadrži sumpor i pruža mnogo bolju zaštitu u odnosu na naftenska ulja u pogledu oksidacije.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2019 by Quicksystem