Kompanija Shell nominovala je Orbico kao ovlašćenog distributera Shell maziva za HSSE projekat, vežbu bezbedne vožnje u kojoj su učestvovali timovi sektora maziva.

Učešće na projektu bilo je na dobrovoljnoj bazi i sporvedeno je u 5 zemalja u kojima je Orbico ovlašćeni distributer Shell maziva (Hrvatska, Mađarska, Bosna i Hercegovina, Bugarska i Srbija).

Od 29.06. do 14.09. prikupili smo ukupno 18 izveštaja na osnovu kojih smo prikupili informacije o tome gde postoji prostor za usavršavanje  u cilju što veće bezbednosti zaposlenih na sektoru maziva.

Kako je od svih Shell distributera maziva iz Severne, Južne Evrope i Afrike Orbico jedini sproveo ovu vežbu Shell je odlučio da nagradi proaktivnost timova sa 5 nagrada za najkvalitetnije izveštaje uz dodelu priznanja.

Statistički podaci pokazuju da 74% od ukupnog broja Orbico zaposlenih na sektoru maziva provedi 3-4 dana na nedeljnoj bazi na putu stoga najvažnija poruka ove vežbe jeste da su zaposleni sektora mziava Orbico-a u odeđenoj meri povećali svest o značaju bezbedne vožnje.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2019 by Quicksystem