Nakon izuzetnih impresija, kako izlagača tako i posetilaca, kompanija Orbico, generalni uvoznik za Shell ulja i maziva za Srbiju, u saradnji sa centrom Navak i ove godine organizovaće događaj Shell Transport Open Days.

Ova manifestacija održana je prvi put 2016. godine, a činjenica da smo odlučili da je ponovimo, sada već po treći put, govori o jedinstvenosti manifestacije i zadovoljstvu sa onim što su prethodnih godina mogli da ponude, vide i testiraju svi prisutni, kako izlagači, tako i posetioci.

Osim predstavnika proizvođača kamiona i lakih teretnih vozila sastavni deo manifestacije biće predstavnici svetski poznatih brendova iz sfere proizvođača različitih vrsta prateće opreme, koji svojim jedinstvenim rešenjima mogu značajno da unaprede rad i razvoj kompanija čije su delatnosti vezane za različite vrste vozila ili pak prevoz.

Na samom danu otvaranja pridružiće nam se i predstavnici kompanije Shell, koji će sa svim prisutnim gostima podeliti najnovija dešavanja u svetu maziva, a osim toga tokom sva 3 dana događaja biće aktuelne i različite vrste akcija, prezentacija i demonstracija.

Tom prilikom svoje izlagačke pozicije zauzeće kompanije: Emil Frey (Mercedes), Iveco, Scania, BC Trucks (DAF), AK Stojanov (FIAT), Toyota, Trio motors (Isuzu), Coral (Shell goriva), Frigomax (Thermo king), Magneti Marelli, MANN FILTER.

Kamioni, laka dostavna vozila, testovi na stazi, prodaja i brojne druge aktivnosti

Svečana ceremonija otvaranja održaće se 04.04. sa početkom u 11h, a tom prilikom pridružiće nam se i predstavnici kompanije Shell:

Arne Schierhorn-Project leader HDDEO, R&D Engine Oils Europe;
Goran Mrvić Balta- Lubricants Technical coach, MD South Europe/Africa

kroz prezentaciju o najnovijim trendovima podmazivanja teško opterećenih dizel motora.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2019 by Quicksystem