Četvrta po redu Konferencija Shell Helix brendirane mreže, sada već tradicionalno okupljanje organizovano od strane kompanije Orbico kako bi se proslavili uspesi tekuće i najavila strategija za narednu, verujemo još uspešniju godinu!

Ovogodišnja konferencija održana je 04.12. u hotelu „Majdan“ u Beogradu, a tom prilikom okupili su se ne samo članovi Shell Helix brendirane mreže već i brojni saradnici koji su kroz godine bili snažna podrška, kako Orbico-u tako i krajnjim korisnicima u ulozi „ambasadora“ brenda Shell.

Pored članova Shell Helix brendirane mreže konferenciju su uveličali i predstavnici ovlašćene mreže kao što su: Hyundai Srbija, Avtonova Kab, AK Kompresor, Delta Motors, Opel Ćirkom, Alpros, Reno Sava, Tago Car, Delta MC. Predstavnici Hyundai Srbija tom prilikom predstavili su najnovije modele Hyundai i SsangYong vozila uz mogućnost test vožnje za sve prisutne goste.

Kompanija Orbico posebno se zahvalila najposvećenijim članovima Shell Helix brendirane mreže i tom prilikom dodelila plakete priznanja u sledećim kategorijama:

  1. Za najveću posvećenost brendu Shell 2018.-„AS SM“ iz Plandišta
  2. Za prvi Shell brzi servis na Balkanu 2018. -„Trio Motors“ iz Novog Sada
  3. Za najveći procenat prebačaja plana 2018.-„Cubi“ iz Novog Sada

Dok su najsrećniji članovi Shell Helix brendirane mreže koji su učestvovali u nagradnoj igri osvojili i vredne nagrade.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2019 by Quicksystem