SAFETY doo

Kompanija Orbico d.o.o, generalni uvoznik Shell maziva za Srbiju, početkom Maja meseca 2018. godine u svoju distributivnu mrežu za Shell ulja i maziva za putnički program, za Rašku oblast, uvrstila je je I kompaniju Safety doo iz Novog Pazara.

Kompanija koja je osnovana 2001. godine i koja posluje sa jednim veleprodajnim i pet maloprodajnih objekata (tri u Novom Pazaru i po jedan u Sjenici i Tutinu), odlučila je da u svoj široki asortiman, u kojem se nalaze sva poznata imena svetski renomiranih proizvođača, doda i proizvode iz Shell Helix asortimana, proizvođača koji je već 11 godina za redom najveći svetski dobavljač maziva.

Kako bi ozvaničili saradnju, u ponedeljak 28.05.2018. godine, u saradnji sa našim kolegama iz kompanije Safety doo, na čelu sa vlasnikom gospodinom Safetom Alomerovićem, organizovana je prezentacija sa nazivom: “Shell ulja za putnička I laka komercijalna vozila” u Novom Pazaru. Prezentaciji je prisustvovalo preko 80 ljudi, među kojima su se nalazili vlasnici nezavisnih servisa i maloprodajnih objekata za prodaju auto delova. Dvočasovna prezentacija protekla je u prijatnom ambijentu, uz interaktivno učešće svih prisutnih.

Naša kompanija će u periodu koji nadolazi nastojati da pruži maksimalnu podršku kako u marketinškom, tehničkom tako i prodajnom smislu novom zvaničnom distributeru Shell maziva za putnički program kompaniji Safety doo, kako bi se saradnja razvijala u pravcu obostranog zadovoljstva.  Ovom prilikom, naša kompanija želi da  se zahvali gospodinu Safetu Alomeroviću I njegovim saradnicima, na sjajnom gostoprimstvu I ukazanom poverenju.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2019 by Quicksystem