Kompanija Orbico, generalni uvoznik Shell maziva za Srbiju, u skladu sa najnovijim svetskim trendovima, pristupila je projektu otvaranja Shell brzih servisa na teritoriji Srbije.

Svetski trendovi stižu i kod nas. Nema više čekanja po servisima da se završe druge složenije popravke kako biste zamenili ulje na svom automobilu. Od sada će to moći da se obavlja u brzim Shell servisima, od kojih je prvi otvoren u Novom Sadu. Osim brzine i kvalitetne usluge, kupce očekuje i tradicionalni kvalitet maziva ovog brenda.

Trio Motors iz Novog Sada u septembru 2017. godine postao je član Shell Helix brendirane mreže, a od aprila 2018. godine poneo je i titulu prvog Shell brzog servisa za zamenu ulja kako u Srbiji, tako i na Balkanu.

Servis je dizajniran i opremljen po najvišim standardima, sa inovativnim dizajnom „pit stop boxa“, a klijente očekuju i specijalne akcije.

Ceremoniji otvaranja Prvog Shell brzog servisa na Balkanu  koja je održana 23. maja, prisustvovale su brojne zvanice iz auto-industrije, predstavnici  medija, javnih preduzeća, kao i predstavnici kompanije Shell.

Tim povodom, najvljeno je širenje mreže Shell-ovih brzih servisa kao “projekat za budućnost”, kao i planovi servisa Trio Motors iz Novog Sada koji se svojom kvalitetnom i brzom uslugom, odabirom kvalitetnih brendova, kao i članstvom u Shell-ovoj mreži brzih servisa, izdvaja od ostalih.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2019 by Quicksystem