motorna ulja

Razumemo kako izgleda prava strast prema vožnji, razumemo šta znače dobre performanse automobila. Upravo iz tog razloga želimo da Vas bliže upoznamo sa Shell Helix motornim uljima.

Prvenstveno, ova ulja su dizajnirana tako da odgovore na sve potrebe Vašeg automobila, bez obzira na uslove vožnje.

Shell Helix Ultra su potpuno sintetička motorna ulja napravljena od prirodnog gasa i dizajnirana za vrhunske performanse motora, tako da možete spokojno nastaviti da negujete svoju strast prema vožnji i automobilima. Ova ulja koriste jedinstvenu Shell-ovu Pure Plus tehnologiju proizvodnje baznih ulja iz prirodnog gasa. Takođe, ono što želimo da istaknemo je to da ulja sintetičke tehnologije pružaju zaštitu višeg nivoa kvaliteta nego što se može postići primenom mineralnih motornih ulja.

Šta je Pure Plus tehnologija?

Pure Plus tehnologijom se iz prirodnog gasa dobijaju bazna ulja koja su besprekorne čistoće i koja, slobodno možemo reći, ne sadrže nečistoće- bez sumpora, a koje se obično javljaju kod sirove nafte. S obzirom da bazna ulja čine 75-90% motornog ulja, shodno tome, visokokvalitetno bazno ulje ključna je komponenta vrhunskog motornog ulja. Iz tog razloga, Shell konstantno ulaže velika sredstva u stalni razvoj novih formulacija ali i u unapređenje same tehnologije proizvodnje motornih ulja.

Jedinstvenom kombinacijom Shell Pure Plus tehnologije i Active Cleansing tehnologije dizajnirana su Shell motorna ulja koja obezbeđuju najviši nivo čistoće i zaštite motora Vašeg automobila. Ova kombinacija omogućava da Shell Helix Ultra linija proizvoda održava onu čistoću motora koja je najbliža fabričkim standardima čistoće.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2019 by Quicksystem